Clubul nostru a avut prima întâlnire pe data de 5 octombrie 2002, ziua în care ne serbăm şi aniversarea, şi a primit recunoaşterea oficială de la sediul internaţional Lions pe data de 22 decembrie 2002 fiind astfel al cincelea club înfiinţat în România.

Din cei 17 membrii fondatori astăzi regăsim doar 4 printre cei 18 membrii actuali, clubul fiind compus în majoritate din fete cu vârste cuprinse între 15 – 27 ani.

Suntem tineri, entuziaşti care credem în puterea schimbării în bine. Suntem în mare parte studenţi şi elevi care ne dedicăm o parte din timpul liber activităţilor de voluntariat în comunitatea noastră.

Clubul Leo Sunshine este parte integrantă a Asociaţiei Club Lions Bucureşti Tarabostes din punct de vedere legal.

În decursul a 5 ani am achiziţionat un portofoliu impresionant de 41 de proiecte în diverse arii de activitate cum ar fi: cultură (17), sănătate (8), evenimente (3), imagine (2), social (5), finanţe (2) şi mediu (2). După cum se observă organizăm preponderent proiecte axate pe cultură dintre care amintim cel mai recent şi cel mai mare proiect din arie, anume Diham – Phoenix Mountain Camp First Edition

Dar proiectele nu ne ocupă tot timpul, pe lângă şedinţele oficiale ce au loc o data pe lună pe data de 17 la ora 19.00 avem şi câte o întâlnire neoficială o dată pe lună cu caracter social, deoarece până la urmă prietenia este cea care contează cel mai mult! Aceste întâlniri sunt organizate voluntar de câte un alt membru în fiecare lună şi pot să fie de la mers la piscina până la mers la operă orice.